Det händer mycket.

Just nu pågår en stor förändring på Borås Skidstadion. Vi bygger en helt ny byggnad. Den innehåller lokaler för maskiner, personal mm för snöproduktion och övrig drift av anläggningen. Sen får vi en del för besökande idrottare såväl föreningsanslutna som alla övriga besökare. Där fins kansli kafeteria med öppen spis. Värmestuga, omklädning med bastu, vallabod och lokal för skiduthyrning.

Vi uppdaterar även vår förmåga att göra snö. 4 nya snökanoner från Techno Alpin installeras. De är helautomatiska och placeras på strategiska sprutplatser. 3 av dom är enkelt flyttbara.  Vi kommer att arrangera SM på skidor vintern 2021. Tävlingarna kommer att gå 3-7 februari. Vi måste under den här vintern göra snö som vi kan spara till 2021. Vi har även ökat vattenkapacitet med ca 1000 liter i minuten. Vi tar nu vatten från två oberoende tillrinningsområden. Ji jobbar även med banor inför SM. Det arbetet påverkar inte vinterns skidåkning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *