Borås Ski Maraton 2021

Nu är hösten i antågande och rullskidorna är smorda. Vi har ännu inget fastställt datum för 2021 års ski maraton. Det kommer att bli andra eller tredje helgen i februari. Förbundet har på grund av Corona-pandemin haft svårt att samla och jobba med kommande vinter. Borås kommer att arrangera stor SM på skidor 3-7 februari. Det innebär att ni kommer att komma till ett helt nytt stadion. Målet med banor för SM är 5 km konstsnö med ytterligare 1500 meter för vallatest och uppvärmning. Kapaciteten att göra snö har förbättrats markant under året. Vi hoppas på att tävlingar skall kunna genomföras som vanligt under vintern. Men man vet ju aldrig. Eftersom vi har SM på delvis nya banor så kan årets Ski maraton få något annan bansträckning. Framför allt kan vi få en längre slinga med färre varv. Mer information kommer när datum fastställts.
Borås SK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *