Pandemi

Borås Ski Maraton är planerad till 21 februari och är tänkt som ett seedningsgrundande lopp inför Vasaloppet. Men som ni alla vet finns restriktioner som gör att ett normalt genomförande kan bli svårt. Vasaloppet har ett upplägg och fungerar det så kommer vi att försöka genomföra en tävling med ca 50 startande. Vi sätter en maxtid på 2 timmar 20 min. Efter det är tanken att ett ”Borås skidstadionåk” kan genomföras. Vi släpper ut åkare i portioner där tiden startar när man passerar en startlinje och sen åker man sina varv och får en sluttid som jämförs med segertiden. Det är en seedning som Vasaloppet kan acceptera. Vi kommer att uppdatera information inom de närmaste veckorna och sedan öppna anmälan. Vi håller tummarna och hoppas på att Borås Ski Maraton kan genomföras på ett säkert sätt.

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *