Borås Ski Maraton 2022

Nu har vi efter många turer fastställt datum för 2022 års Borås Ski Maraton. 20 februari kommer tävlingen att genomföras. Loppet är ett seedningsgrundande lopp inför tjejvasan och Vasaloppet. Tävlingen ligger helgen före Vasloppsveckan startar och det är en av de sista möjligheterna att förbättra sin startposition. Efter 2 inställda år på grund av snöbrist och pandemi kommer ni att mötas av ett helt nytt skidstadion. Vi arrangerade ett lyckat skid SM 2021 och ser fram emot att kunna bjuda våra besökare på en toppmodern anläggning. Grundbanan bygger på konstsnö och mäter 4,2 km. Får vi natursnö i tillräcklig mängd kommer vi att förlänga banan. Hög kvalitet på spåren är prioritet. Anmäl er i tid så åker ni billigast. VÄLKOMNA:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *